AZERBAYCAN'DAN ERMENİSTAN'A: SONU KÖTÜ OLUR
Paylaş :
PDF İndir :

28.03.2017


27 Mart 2017

Vatan Gazetesi

 

Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan'ın İskender füzelerini kullanabileceklerine dair açıklamasının Ermeni seçmenlere yönelik olduğunu belirten Azerbaycan Savunma Bakanlığı, muhtemel bir tehdidin trajik ve telafisi imkansız sonuçları olacağını vurguladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Sarkisyan'ın yaklaşan parlamento seçimleri öncesinde oylarını artırma amacı taşıdığı vurgulandı.

 

Açıklamada, "Ermeni tarafı, Azerbaycan'ın işgal edilmiş topraklarının, Ermenistan'ın tüm askeri ve stratejik tesisleri, Azerbaycan ordusunun modern füzeleriyle topçu komplekslerinin hedefine bulunuyor. Ermenistan'dan gelecek her türlü tehdit, kararlılıkla engellenecek, bunun Ermenistan için trajik ve telafisi imkansız sonuçları olacak" ifadelerine yer verildi.

 

 

Ermenistan'dan küstah tehdit!

 

Dün Dağlık Karabağ’da görev yapan asker ve aileleriyle bir araya gelen Sarkisyan, "Gereklilik halinde, Ermenistan Genelkurmay Başkanı gözünü kırpmadan İskender füzelerinin devreye alınması emrini verebilir. Komşu ülkedekiler de bunu çok iyi anlıyor" diye konuşmuştu.

 




Henüz Yorum Yapılmamış.