“SECURITY, STABILITY AND COOPERATION IN THE WIDER BLACK SEA REGION” BAŞLIKLI KONFERANS KİTABI YAYINLANDI
Paylaş :
PDF İndir :

12.10.2018


AVİM ve Konrad Adenauer-Stiftung’un (KAS) 4 Aralık 2017 tarihinde düzenledikleri “Security, Stability and Cooperation in the Wider Black Sea Region” (Geniş Karadeniz Bölgesi’nde Güvenlik, İstikrar ve İşbirliği) başlıklı uluslararası konferansta sunulan bildirileri bir araya getiren aynı başlıklı kitap AVİM tarafından yayınlandı.

AVİM Kıdemli Analisti Dr. Turgut Kerem Tuncel’in yayına hazırladığı “Security, Stability and Cooperation in the Wider Black Sea Region” başlıklı bu kitapta, Teimuraz Antelava (BSEC Hukuk Danışmanı), Sven-Joachim Irmer (KAS Türkiye Temsilciliği Başkanı) ve Emekli Büyükelçi Alev Kılıç’ın (AVİM Başkanı) önsözleri, Dr. Turgut Kerem Tuncel’in kaleme aldığı giriş yazısı ve 4 Aralık 2017 tarihinde düzenlenen konferansta bildirilerini sunan, Geniş Karadeniz Bölgesi ülkelerinden araştırmacı ve akademisyenlerin yazdıkları on iki makale yer almaktadır.

Geniş Karadeniz Bölgesi’nde yer alan ülkelerden gelen araştırmacı ve akademisyenlerin bölgeye dair görüşlerini yansıtan “Security, Stability and Cooperation in the Wider Black Sea Region” başlıklı bu kitabın akademisyenler ve siyaset yapıcılar için önemli bir kaynak teşkil edeceğini ümit etmekteyiz.

Kitabın elektronik haline şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://avim.org.tr/tr/Rapor-KonferansKitaplari

Kaynaklar:

Analiz
Yorum
Blog
Rapor
Bülten